Beszélgessünk a családállításról

én2 500

Az ember a családból származik. A családnak köszönheti az életet, annak minden lehetőségével és korlátjával. A családhoz fűződő kötődésünkből nagyon sok fájdalom is származhat. A családfelállítás visszavezetheti a családtagokat a hajdani szeretetbe. 

Hogyan lehetséges ez?

A család egy erőtér. Családállítás során képviselőkön vagy tárgyakon keresztül férünk hozzá az adott család rendszeréhez. Ezek a képviselők úgy érzik magukat, mint a megszemélyesített családtagok és a lélek késztetésére mozognak. Egyszerre csak megjelenik valami, ami addig rejtve volt, és a vak szeretet látóvá lesz. Ez a szeretet már képes összekötni ami elszakadt.

Mit adok én hozzá?

Biztos vezetésem mellett a legtermészetesebb módon adhatod át magad a történéseknek, és bátran lépdelhetsz a kitaposatlan ösvényen. Olyan segítséget nyújtok, amely teljes összhangban van veled, és kényszer nélkül tudod befogadni.

Mi fog történni?

Leülünk nálam egy tea mellé, néhány mondatban elmondod mi az a probléma, ami elhozott hozzám. Utána végzünk egy rövid összpontosító gyakorlatot, hogy könnyebben menjen a ráhangolódás, majd megcsináljuk a családállításod. Mielőtt hazamész útravalónak választasz, egy szép színes lapot. Ráírod azt a mondatot, amelyből a legtöbb energiát nyerted.

Mi nem fog történni?

A családállítás nem tanácsadás. Abban a másfél órában nem tippeket fogsz kapni arról, hogy a Te helyzetedben mit kellene tenned. Viszont megláthatod a valós okokat és átélheted a valódi szeretetet.

Miért érdemes eljönnöd hozzám?

Kapsz egy új nézőpontot, amikor már kilátástalannak ítéled meg a helyzetedet. Nem nagyon van olyan téma, amit családállítással ne jeleníthetnénk meg.

Mit nem ígérhetek meg Neked?

Azt nem ígérhetem meg, hogy egyetlen családállítástól minden problémád elmúlik, vagy egyből meggyógyulsz betegségedből. A cél az, hogy kiderüljön, mitől van az elakadás benned, és feloldjuk azt. Azután mi tud megtörténni és mikor, illetve, hogy annak milyen hatása lesz, nos azt senki sem tudja…

Mi az amit megígérhetek?

Olyan dolgot tapasztalsz meg, ami elvezet a megnyugváshoz, az elfogadáshoz és a szeretethez. Az ellenállásod, haragod, fájdalmad enyhül, társul mellé megértés. Így a figyelmed a problémádról a megoldásod felé tudod irányítani.

Egy esély a változásra, mely a lelkedből fakad