Útravaló

Tanfolyami feladat volt elmondani ezt a gyönyörű áldást . Gyermekként szüleink előtt térdelve és szülőként is felolvastuk egymásnak. Számomra megindító, szívet megnyitó, hálával telítő élmény volt… Fogadd szeretettel:

Drága Szüleim!

Felnőttem már, ám most gyermekként térdelek előttetek, hogy életemre az áldásotokat kérjem. Szeretném elkérni mindazt tőletek, amit csak adhattok nekem. Apám, téged arra kérlek, hogy add nekem a Hitet, Bizalmat, Biztonságot, s te, Anyám, kérlek, add nekem a Szeretetet! Itt térdelek előttetek nyitott szívvel, és befogadom ezeket a minőségeket, magammal viszem az életembe, és odaadom a többi embernek, gyermekeimnek. Elfogadom a múltat, elfogadom, ami történt, és tovább lépek. Köszönöm nektek mindazt, amit kaptam tőletek, hogy a szüleim voltatok, hogy a gyermeketek lehettem. Köszönöm a gyermekkoromat, hálás vagyok érte, hiszen ennek köszönhetően vagyok ma ez az ember, aki lett belőlem. Most felállok, és elindulok, egyszer majd visszatérek. Amikor megérkezem, várjatok engem igaz szeretettel, ennél többet már nem tehettek értem. Köszönök mindent nektek!

Drága Gyermekünk!

Köszönjünk neked, hogy a gyermekünk vagy, hogy velünk töltötted gyermekéveidet. Hálásak vagyunk neked, sok szép pillanatot adtál nekünk. Odaadtunk neked mindent, ami csak tudtunk, ami telt tőlünk. Úgy adtuk, ahogy tudtuk, amire képesek voltunk. Mindazt, amit nem kaptál meg tőlünk, keresd meg a világban. Elengedünk téged az utadra, áldást mondunk rád és az életedre: Apától megkapod a Hitet, Bizalmat, Biztonságot, Anyától pedig a Szeretet energiáját. Tedd ezeket a tarisznyádba, és haladj tovább az életedbe! Tudd, hogy mi nagyon szeretünk téged, s ha szeretnél megpihenni, ide bármikor visszatérhetsz, mi szeretettel fogadunk téged!

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük